Rooster en locatie lessen

De lessen van onze afdeling zijn op de derde dinsdag van de maand. De zaal is open om 19.00 uur, waarna we van 19.30 uur tot 22.00 uur les hebben.

Onze leslocatie is Driehuis,
Burg. Padmosweg 270 Wilnis tegenover de R.K. kerk in Wilnis, aan het Driehuisplein.

Interesse? Klik hier voor formulier : Aanvragen informatie over cursus/lessen

Voor 2023 /2024 verwachten wij het volgende lesrooster: (onder voorbehoud van de maatregelen als gevolg van het  Corona-virus, indien de regels dit verlangen zullen lessen digitaal worden gehouden)

17 Januari Herhalingsles: nog te bepalen
21 Maart Herhalingsles: nog te bepalen
16 Mei Algemene Ledenvergadering
19 september Herhalingsles: nog te bepalen
21 november Herhalingsles: nog te bepalen

Reanimatieles

Op dinsdag 20 september 2022 gaan wij weer van start. Dan hebben wij onze eerste fysieke herhalingsles van het seizoen met als onderwerp: reanimeren. In deze les frissen wij onze kennis op over hoe we adequaat kunnen handelen bij een hartstilstand. Bent u zelf in het bezit van een geldig reanimatiecertificaat en wilt u deze ook geldig houden, neem dan contact met ons op en meldt u aan voor deze avond. Wilt u zelf leren reanimeren of bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging, mail naar secretaris@knvderondevenen.nl of meldt u via onze Facebookpagina ‘KNV EHBO De Ronde Venen

Voor les bij u op locatie neemt u contact op.

Eerste hulp aan kinderen

Gezien de huidige COVID situatie hebben wij de losse cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’ tot nader orde uitgesteld. Zodra de situatie het toe laat zullen nieuwe data gepubliceerd worden. Liever les bij u thuis. Neem contact op voor een afspraak.